Concurs Maria Canals

Concurs Maria Canals

Concurs Maria Canals

Comentaris tancats a Concurs Maria Canals

El Concurs Internacional de Música Maria Canals, fundat l’any 1954, és el degà dels Concursos de música a Espanya i un dels 10 primers concursos del món en ser acceptats per la Federació Mundial de Concursos Internacionals de Música, l’any 1958.

En el transcurs de la seva història, l’associació ha organitzat més de 120 concursos de les branques de piano, cant, violí, violoncel, guitarra, flauta, percussió i música de cambra, en els quals hi han participat més de 8.000 concursants  de més d’un centenar de països dels 5 continents, amb la col·laboració desinteressada de més de 200 personalitats musicals de tot el món que han participat com a membres del Jurat.

El Concurs, que se celebra anualment el mes de març, s’adreça a joves intèrprets de tot el món amb edats compreses entre els 18 i 30 anys.

S’articula en 4 proves que se celebren al Palau de la Música Catalana de Barcelona. La Prova Final és amb orquestra, i només hi arriben els 3 concursants millors classificats.

Els premiats s’emporten més de 70.000€ en premis, i més de 30 recitals i concerts amb orquestra remunerats per tot el món.

 

Truca’ns

606 07 20 17

Escriu-nos

Segueix-nos

Back to Top